headermetsterrenv10

reden voor ontslag

 

 

 

 

Wat is een goede reden voor ontslag, en wat niet?

Deze vraag zal elke werkgever en werknemer zichzelf stellen als hij te maken krijgt met ontslag.

Immers het antwoord op deze vraag wat bepaalt de (on)mogelijkheid van ontslag en de juridische positie bij een gegeven ontslag.

 

Welke reden voor ontslag er ook speelt in uw zaak, het is zaak goed op de hoogte te zijn van de ontslagregels. Voor u als werknemer staat namelijk uw baan en inkomen op het spel. Voor de werkgever zijn de belangen ook groot: moet hij loon doorbetalen of niet?

 

De regelgeving bij ontslag is echter complex. Er zijn veel soorten regels, veel soorten situaties en veel soorten procedures.

Bij elke reden voor ontslag is het daarom verstandig advies in te winnen bij een ontslagspecialist. Dat is een jurist of advocaat gespecialiseerd in ontslag. Door deze specialisatie kan de ontslagspecialist u professionele rechtshulp verlenen en u uw ontslagrechten bij elke reden voor ontslag toelichten.

 

Bij onze organisatie ‘Ontslagspecialist’ kunt u professionele ontslag hulp krijgen.

Bij Ontslagspecialist werken advocaten en juristen die geheel gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht en ontslag. Zij zijn dan ook op de hoogte van elke reden voor ontslag en de mogelijkheden om daar wat aan te doen


Informatie over elke reden voor ontslag :

U kunt voor uw ontslagrechten ook op onze website kijken Op onze website staat veel informatie over elke mogelijke reden voor ontslag, waaronder disfunctioneren, staande voet, bedrijfseconomisch ontslag, verstoorde arbeidsrelatie en ontslag met wederzijds goedvinden.

Maar wij kunnen u ook informeren bij een reden voor ontslag als bijvoorbeeld diefstal, fraude, te laat komen, ongeoorloofd internetgebruik, roken, ongewenste intimiteiten, belediging, ongepast uiterlijk, geschonden vertrouwen, agressief gedrag, alcoholgebruik.

 

Onze ontslag advocaten en juristen doen ontslagzaken er niet ‘bij’ zoals de meeste advocaten. Onze specialisten behandelen dagelijks ontslagzaken en houden de rechtspraak en literatuur op het gebied van ontslag nauwgezet bij. Door deze ruime ervaring kunnen zij u op een kundige wijze rechtshulp verlenen bij elke reden voor ontslag.

 

Bel bij een reden voor ontslag daarom 0900 -123 73 24 of mail naar Ontslagspecialist voor een eerste gratis advies.

 

 

 

Daarom ontslagspecialist

  • Specialist in ontslagzaken
  • Ervaren advocaten en juristen
  • Resultaat gedreven, snelle actie
  • Adviseren, procederen, onderhandelen
  • Betaalbare adviezen

Contact informatie:

  0900 1237324
 mail ons icoon

ontslag stel uw vraag

gratisnieuwsbrief

PRIVACY STATEMENT

© 2023 Ontslagspecialist