headermetsterrenv10

reden voor ontslag. Hoe zit het?

 

Welke reden voor ontslag er ook speelt in uw zaak, het is zaak goed om op de hoogte te zijn van de ontslagregels. Uw baan en inkomen staan immers op het spel.

Maar ook indien u werkgever bent is het noodzakelijk te weten of de door u gevoelde reden voor ontslag juridisch houdbaar is.

Wat is een voldoende reden voor ontslag?

Het zal duidelijk zijn dat gevallen van diefstal of fraude voldoende reden voor ontslag zijn. Maar in de meeste andere gevallen is niet altijd duidelijk of ontslag mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfseconomisch ontslag of ontslag vanwege disfunctioneren. Wanneer is dat mogelijk? Hoe slecht moet het bedrijfseconomisch gaan? , of hoe erg moet de werknemer disfunctioneren? en moet de werknemer bij niet goed functioneren een 'verbetertraject' aangeboden krijgen?

Ook de mogelijkheden van ontslag op staande voet en de ontslagmogelijkheden bij ziekte en zwangerschap zijn vaak onduidelijk.

reden voor ontslag

Waar kunt u terecht voor advies en rechtshulp bij welke reden voor ontslag dan ook?

Bij onze organisatie Ontslagspecialist werken ontslagspecialisten met jarenlange ervaring in ontslagzaken. Wij kunnen daarom vlot inschatten wat de (on)mogelijkheden in uw geval zijn. Het maakt daarbij niet uit welke reden voor ontslag wordt aangevoerd. Uiteraard kunnen wij u ook bijstaan in de ontslagprocedure.

Bij elke reden voor ontslag is het daarom verstandig advies in te winnen bij Ontslagspecialist.

U kunt voor de ontslagrechten ook op onze website kijken Op onze website staat veel informatie over elke mogelijke reden voor ontslag, waaronder disfunctioneren, staande voet, bedrijfseconomisch ontslag en ontslag met wederzijds goedvinden

Onze ontslag advocaten en juristen doen ontslagzaken er niet ‘bij’ zoals de meeste advocaten. Onze specialisten behandelen dagelijks ontslagzaken en houden de rechtspraak en literatuur op het gebied van ontslag nauwgezet bij. Door deze ruime ervaring kunnen zij u op een kundige wijze rechtshulp verlenen en behalen zij voor u het maximale resultaat!

Bel daarom voor elke reden voor ontslag 0900 -123 73 24 of mail naar Ontslagspecialist voor een eerste gratis advies.

 

Daarom ontslagspecialist

  • Specialist in ontslagzaken
  • Ervaren advocaten en juristen
  • Resultaat gedreven, snelle actie
  • Adviseren, procederen, onderhandelen
  • Betaalbare adviezen

Contact informatie:

  0900 1237324
 mail ons icoon

ontslag stel uw vraag

gratisnieuwsbrief

PRIVACY STATEMENT

© 2023 Ontslagspecialist