headermetsterrenv10

Rechtswinkel | Hulp bij ontslag door Ontslagspecialist

 

Rechtswinkel

 

Onder de aanduiding ‘Rechtswinkel’ wordt reeds tientallen jaren gratis juridisch advies gegeven door juridische studenten.

Een prima dienst. De studenten doen ervaring op en de rechtzoekende heeft een laagdrempelige toegang tot het recht.

Waarbij kan een rechtswinkel helpen?

De rechtswinkel geeft onder meer advies op het gebied van huurrecht, arbeidsrecht, consumentenrecht, personen- en familierecht en sociaal zekerheidsrecht.

Beperkte hulp rechtswinkel

De hulp verstrekt door de studenten van een rechtswinkel zal zich veelal beperken tot advies. Verdergaande hulp, zoals correspondentie met een wederpartij of het voeren van gerechtelijke procedures, is meestal niet mogelijk.

Rechtshulp bij ontslag

In het geval u met ontslag bedreigt wordt, is advies vaak niet genoeg. Uw baan staat immers op het spel en u moet professioneel vertegenwoordigd worden tegenover de werkgever, zo nodig in een gerechtelijke procedure. Zoek in dat geval verder dan de rechtswinkel of het juridisch loket.

Ontslaghulp door Ontslagspecialist of rechtswinkel

Indien de hulp die de rechtswinkel biedt niet voldoende is, of u uw zaak gelijk voor wil leggen aan een jurist of advocaat gespecialiseerd in ontslag, kunt u terecht bij Ontslagspecialist.

Bij Ontslagspecialist werken advocaten en juristen die geheel gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht en ontslag. De meeste al meer dan 20 jaar!

Onze ontslag advocaten en juristen doen ontslagzaken er niet ‘bij’ zoals een algemeen advocaat of jurist. Onze specialisten behandelen dagelijks ontslagzaken en houden de rechtspraak en literatuur op het gebied van ontslag nauwgezet bij. Door deze ruime ervaring kunnen zij u vlot en deskundig ontslag hulp verlenen en behalen zij voor u het maximale resultaat!

Bel daarom 0900 -123 73 24 of mail Ontslagspecialist voor directe ontslag hulp.

Het eerste advies is net zoals bij de rechtswinkel GRATIS.

 

Tags:

Daarom ontslagspecialist

  • Specialist in ontslagzaken
  • Ervaren advocaten en juristen
  • Resultaat gedreven, snelle actie
  • Adviseren, procederen, onderhandelen
  • Betaalbare adviezen

Contact informatie:

  0900 1237324
 mail ons icoon

ontslag stel uw vraag

gratisnieuwsbrief

PRIVACY STATEMENT

© 2023 Ontslagspecialist