headermetsterrenv10

Ontslagen worden - Ontslagspecialist helpt bij ontslag

 

Werk is voor veel mensen van wezenlijk belang. Uit werk verkrijg je inkomen en identiteit. Des te vervelender als u ontslagen dreigt te worden. Dit kan iedereen overkomen. Ontslagen worden kan soms worden voorkomen, maar niet altijd, bijvoorbeeld indien de werkgever er financieel slecht voor staat en hij moet snijden in het personeelsbestand.

Ontslag hoeft niet aan aan u zelf te liggen. U kunt prima functioneren, maar uw functie kan komen te vervallen. Er is dan geen sprake van ontslag disfunctioneren, maar van ontslagen worden om  bedrijfseconomische redenen of reorganisatie ontslag.

 

Informatie en hulp bij ontslagen worden

Welke ontslagreden er ook speelt, het is goed om te weten hoe een ontslagprocedure werkt. Kunt u ontslag voorkomen?, en hoe verkrijgt u een passende ontslagvergoeding?, en hoe een ww uitkering?

Omdat een ontslag procedure zo belangrijk is, is het raadzaam om bij ontslagen worden advies of ontslag hulp te vragen aan een gespecialiseerde ontslag jurist of ontslag advocaat. Zij kunnen u helpen bij elke ontslagprocedure, bijvoorbeeld bij ontslag op staande voet, UWV ontslag, of ontslag via de kantonrechter.

ontslagen worden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ontslagspecialist bij ontslagen worden

De ontslag juristen en ontslag advocaten van Ontslagspecialist hebben ruim 25 jaar ervaring met ontslagzaken en kunnen u uitstekend van dienst zijn indien u ontslagen dreigt te worden. Wij kunnen voor u onderhandelen of procederen met het doel het ontslag te voorkomen of een ontslagvergoeding ( gouden handdruk) te verkrijgen.

Dus dreigt u ontslagen te worden, bel voor directe hulp Ontslagspecialist:  0900 – 123 7324 of mail.

Het eerste ontslag advies is gratis!


Tags: ,

Daarom ontslagspecialist

  • Specialist in ontslagzaken
  • Ervaren advocaten en juristen
  • Resultaat gedreven, snelle actie
  • Adviseren, procederen, onderhandelen
  • Betaalbare adviezen

Contact informatie:

  0900 1237324
 mail ons icoon

ontslag stel uw vraag

gratisnieuwsbrief

PRIVACY STATEMENT

© 2023 Ontslagspecialist