Voorbeeld laatste waarschuwingsbrief - bestel correcte brief

 voorbeeld laatste waarschuwingsbrief

Uw werknemer komt regelmatig te laat of overtreedt te vaak andere regels. U wilt daar paal en perk aanstellen en hem zo nodig kunnen ontslaan als hij zijn gedrag niet verbetert. U dient dat dan wel op de juiste wijze aan te pakken. Werknemers worden verregaand beschermd, zodat een verkeerde aanpak niet tot het gewenste resultaat zal leiden.
De juiste aanpak: stel zoveel mogelijk op schrift!

Het is raadzaam om zodra uw medewerker de regels overtreedt hem daar op aan te spreken en het besprokene op schrift te stellen. Dit kan in de vorm van een (laatste)waarschuwingsbrief. Laat uw medewerker daarbij tekenen voor ontvangst van de brief, zodat later niet ontkent kan worden dat het voorval besproken is. Goede kans dan uw medewerker vervolgens zijn gedrag verbetert.
Blijft uw medewerker laakbaar gedrag vertonen dan kunt u hem een laatste waarschuwingsbrief sturen of overhandigen. In die laatste waarschuwingsbrief kan aangekondigd worden dat een volgende overtreding kan leiden tot ontslag.

Sta sterk met een correcte laatste waarschuwingsbrief

De juristen en advocaten van Ontslagspecialist hebben ruim 20 jaar ervaring met ontslagzaken. Met die ervaring en onze wetskennis hebben wij een juridisch correct model voor een laatste waarschuwingsbrief voor u opgesteld. U kunt die voorbeeldbrief hieronder downloaden in een bewerkbaar Word model, zodat u het document kunt aanpassen aan uw eigen specifieke situatie. Aanschaf van de modelbrief geeft u bovendien recht op 10 minuten gratis advies verstrekt door onze specialisten. Kortom, u versterkt uw positie en voorkomt kostbare missers. Bestel daarom nu door te klikken op: waarschuwingsbrief. 

Indien u vragen heeft over uw jurische positie of rechtshulp wenst kunt u ons bellen op 0900- 123 73 24 of mail