headermetsterrenv10

Ontslagredenen - om welke redenen kan ontslag volgen?

 

Ontslagredenen zijn er legio. Denk bijvoorbeeld aan ontslag vanwege niet goed functioneren, ontslag op staande voet en bedrijfseconomisch ontslag.

Welke ontslagreden er ook speelt, het is zaak goed op de hoogte te zijn van de ontslagregels. Uw baan en inkomen staan immers op het spel.

De regelgeving bij ontslag is echter complex. Er zijn veel soorten regels, veel soorten situaties en veel soorten procedures.

Bij alle ontslagredenen is het verstandig advies in te winnen bij een ontslagspecialist. Dat is een jurist of advocaat gespecialiseerd in ontslag. Door deze specialisatie kan de ontslagspecialist u professionele rechtshulp verlenen en uw ontslagrechten veilig stellen.

Bij onze organisatie ‘Ontslagspecialist’ werken advocaten en juristen die geheel gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht en ontslag. Zij zijn dan ook uitstekend op de hoogte van alle ontslag redenen en de mogelijkheden daar wat aan te doen

Onze ontslag advocaten en juristen doen ontslagzaken er niet ‘bij’ zoals de meeste advocaten. Onze specialisten behandelen dagelijks ontslagzaken en houden de rechtspraak en literatuur op het gebied van ontslag redenen nauwgezet bij.  Door deze ruime ervaring kunnen zij u op  kundige wijze rechtshulp verlenen en behalen zij voor u het beste resultaat!

Bel daarom 0900 -123 73 24 of mail naar Ontslagspecialist voor een gratis eerste advies bij alle ontslagredenen


 

Daarom ontslagspecialist

  • Specialist in ontslagzaken
  • Ervaren advocaten en juristen
  • Resultaat gedreven, snelle actie
  • Adviseren, procederen, onderhandelen
  • Betaalbare adviezen

Contact informatie:

  0900 1237324
 mail ons icoon

ontslag stel uw vraag

gratisnieuwsbrief

PRIVACY STATEMENT

© 2023 Ontslagspecialist