headermetsterrenv10

Ontslagreden- wat is voldoende reden voor ontslag? wat niet?

 

Welke Ontslag reden er ook speelt in uw zaak, het is zaak goed op de hoogte te zijn van de ontslagregels. Uw baan en inkomen staan immers op het spel.

De regelgeving bij ontslag is echter complex. Er zijn veel soorten regels, veel soorten situaties en veel soorten procedures.

Bij elke ontslagreden is het daarom verstandig advies in te winnen bij een ontslagspecialist. Dat is een jurist of advocaat gespecialiseerd in ontslag. Door deze specialisatie kan de ontslagspecialist u professionele rechtshulp verlenen en u uw ontslagrechten toelichten.

Bij onze organisatie ‘Ontslagspecialist’ kunt u professionele ontslag hulp krijgen.

Bij Ontslagspecialist werken advocaten en juristen die geheel gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht en ontslag. Zij zijn dan ook op de hoogte van elke ontslag reden en de mogelijkheden om daar wat aan te doen

U kunt voor uw ontslagrechten ook op onze website kijken Op onze website staat veel informatie over elke mogelijke ontslag reden, waaronder disfunctioneren, staande voet, bedrijfseconomisch ontslag en ontslag met wederzijds goedvinden

Onze ontslag advocaten en juristen doen ontslagzaken er niet ‘bij’ zoals de meeste advocaten. Onze specialisten behandelen dagelijks ontslagzaken en houden de rechtspraak en literatuur op het gebied van ontslag nauwgezet bij.  Door deze ruime ervaring kunnen zij u op een kundige wijze rechtshulp verlenen en behalen zij voor u het maximale resultaat!

Bel daarom 0900 -123 73 24 of mail naar Ontslagspecialist voor een eerste gratis advies bij elke ontslagreden

ontslagreden

 

Daarom ontslagspecialist

  • Specialist in ontslagzaken
  • Ervaren advocaten en juristen
  • Resultaat gedreven, snelle actie
  • Adviseren, procederen, onderhandelen
  • Betaalbare adviezen

Contact informatie:

  0900 1237324
 mail ons icoon

ontslag stel uw vraag

gratisnieuwsbrief

PRIVACY STATEMENT

© 2023 Ontslagspecialist