headermetsterrenv10

Ontslag ww uitkering. Wat zijn uw rechten? 1e gratis advies

 

Ontslag en ww uitkering gaan vaak samen. Althans dat is de bedoeling. Immers: bij ontslag komt het inkomen uit uw werk te vervallen. Wel zo prettig als u dan aanspraak kunt maken op een ww-uitkering als vangnet. Zorg daarom bij ontslag voor een ontslag met ww uitkering.

Echter bestaat er in sommige gevallen geen recht op een ww-uitkering bij ontslag. Dat is met name het geval als er sprake is van ‘verwijtbare’ werkloosheid. Daar kan sprake van zijn als de werknemer zelf zijn baan opzegt, of indien hij zich zodanig (slecht) heeft gedragen dat zijn arbeidsovereenkomst niet wordt verlengd of hij om die reden wordt ontslagen.

De regels van de Werkloosheidswet en de ontslagregels zijn complex. Bij vraagstukken over ontslag ww uitkering is daarom ontslag hulp noodzakelijk.

Bij onze organisatie ‘Ontslagspecialist’ kunt u professionele ontslag hulp krijgen bij dreigend ontslag en vragen over ontslag en ww uitkering.

Bij Ontslagspecialist werken advocaten en juristen die geheel gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht en ontslag. De meeste al meer dan 20 jaar!

Onze ontslag advocaten en juristen doen ontslagzaken er niet ‘bij’ zoals een algemeen advocaat. Onze specialisten behandelen dagelijks ontslagzaken en houden de rechtspraak en literatuur op het gebied van ontslag en ww nauwgezet bij.  Door deze ruime ervaring kunnen zij u vlot en deskundig ontslag hulp verlenen. Onze ontslagspecialisten zullen er altijd op toezien dat uw ww-uitkering bij ontslag zoveel mogelijk wordt veiliggesteld.

Bel daarom 0900 -123 73 24 of mail Ontslagspecialist voor ontslag hulp. Het eerste advies is gratis bij vragen over ontslag ww uitkering.

 

ontslag ww uitkering

Daarom ontslagspecialist

  • Specialist in ontslagzaken
  • Ervaren advocaten en juristen
  • Resultaat gedreven, snelle actie
  • Adviseren, procederen, onderhandelen
  • Betaalbare adviezen

Contact informatie:

  0900 1237324
 mail ons icoon

ontslag stel uw vraag

gratisnieuwsbrief

PRIVACY STATEMENT

© 2023 Ontslagspecialist