headermetsterrenv10

Een nieuwe fase: omscholen na ontslag

 

Een nieuwe fase: omscholen na ontslag
Het leven is constant aan het veranderen. Soms kunnen deze veranderingen heel goed zijn en op andere momenten worden we er niet heel blij van. Toch is dit een onderdeel van het leven en daarnaast worden we zo uitgedaagd om het beste elke situatie te halen. Dit zijn vaak momenten dat we toe zijn aan nieuwe uitdagingen op het werk of dat we een nieuw carrièrepad te kiezen. In dit geval komen we voor een moeilijke keuze te staan, namelijk ontslag nemen bij onze huidige baan. Ondanks dit een moeilijke beslissing is, zijn er ook mooie vooruitzichten. Wil jij weten hoe je verder kunt na je ontslag? Lees dan snel verder!

De juridische dienstverlening
Na je ontslag kun je een bepaalde mate van vrijheid voelen en tegelijkertijd kun je ook een beetje bang zijn voor wat de toekomst brengt. Voor veel mensen kan het moeilijk zijn om de volgende stap in hun carrière te bepalen. Gelukkig hoef je niet perse van sector te veranderen. Je kunt er namelijk voor kiezen om een andere positie binnen jouw sector te bekleden. In de meeste gevallen is het nodig dat je je hiervoor laat bijscholen. Ben jij een ambitieus persoon en heb je een grote interesse in het rechtssysteem van Nederland? Dan kun je de opleiding hbo bachelor rechten volgen. Dit geldt ook voor als je werkzaam bent als jurist en wilt doorgroeien naar een hogere positie. Met deze opleiding kun je je op professioneel gebied ontwikkelen en een officiële bachelor graad behalen. Tijdens de opleiding krijg je meer inzicht in verschillende rechtsgebieden, zoals bestuursrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en meer. Met de kennis die jij opdoet kun je ervoor zorgen dat medewerkers binnen de organisatie zich aan de wet- en regelgeving houden en veel meer!

Werken als criminoloog
Wil je volledig van sector wisselen? Dan kan dat natuurlijk ook! Wij raden je aan om vooraf een studiekeuzetest te doen. Op deze manier kun je een goed beeld krijgen van de opleidingen die het beste bij je passen. Ben jij geïnteresseerd in crimineel gedrag? Ben je rechtvaardig? En wil je meer leren over hoe criminele activiteiten tot stand komen? Dan is criminologie hbo de perfecte opleiding voor jou! Met deze studie ontwikkel je nieuwe en praktisch toepasbare kennis. Daarnaast leer je vaardigheden die je nodig hebt om als volwaardig criminoloog de Nederlandse samenleving te helpen verbeteren.

Kortom, ontslag nemen is nooit leuk. Toch biedt het de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en een carrière pad te bewandelen dat het beste bij je past. Wil je een waardevolle bijdrage kunnen leveren binnen de Nederlandse maatschappij? Dan kun je een opleiding rechten of criminologie volgen. Binnen no time help jij de samenleving als volwaardig professional verbeteren.

Daarom ontslagspecialist

  • Specialist in ontslagzaken
  • Ervaren advocaten en juristen
  • Resultaat gedreven, snelle actie
  • Adviseren, procederen, onderhandelen
  • Betaalbare adviezen

Contact informatie:

  0900 1237324
 mail ons icoon

ontslag stel uw vraag

gratisnieuwsbrief

PRIVACY STATEMENT

© 2023 Ontslagspecialist