headermetsterrenv10

Dreigend ontslag - Ontslagspecialisten helpen bij ontslag

 

 

Dreigend ontslag gaat niemand in de koude kleren zitten, Er breekt een onzekere tijd aan; werk en inkomen staan op het spel!

Bij dreigend ontslag is per direct ontslag hulp noodzakelijk. De regelgeving bij ontslag is namelijk niet eenvoudig. Bovendien is onderhandelen als ‘leek’ met een professionele tegenpartij niet verstandig; grote kans dat u niet het beste resultaat behaalt.

Bij onze organisatie ‘Ontslagspecialist’ kunt u professionele ontslag hulp krijgen bij dreigend ontslag.

Bij Ontslagspecialist werken advocaten en juristen die geheel gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht en ontslag. De meeste al meer dan 20 jaar!

Onze ontslag advocaten en juristen doen ontslagzaken er niet ‘bij’ zoals een algemeen advocaat. Onze specialisten behandelen dagelijks ontslagzaken en houden de rechtspraak en literatuur op het gebied van ontslag nauwgezet bij.  Door deze ruime ervaring kunnen zij u vlot en deskundig ontslag hulp verlenen en behalen zij voor u het maximale resultaat bij dreigend ontslag!

Bel daarom 0900 -123 73 24 of mail Ontslagspecialist voor ontslag hulp. Het eerste advies is gratis bij dreigend ontslag.

Voor meer informatie over uw ontslagrechten, klik op: dreigend ontslag

dreigend ontslag

Tags: ,

Daarom ontslagspecialist

  • Specialist in ontslagzaken
  • Ervaren advocaten en juristen
  • Resultaat gedreven, snelle actie
  • Adviseren, procederen, onderhandelen
  • Betaalbare adviezen

Contact informatie:

  0900 1237324
 mail ons icoon

ontslag stel uw vraag

gratisnieuwsbrief

PRIVACY STATEMENT

© 2023 Ontslagspecialist