headermetsterrenv10

Arbeidsrecht Advocaat Maastricht - hulp bij ontslag

 

Zoekt u een arbeidsrecht advocaat in Maastricht, dan kunt u terecht bij Ontslagspecialist.

Maastricht is niet alleen een fijne stad om te wonen, maar ook om te werken. Alle reden derhalve om rechtshulp te zoeken indien ontslag dreigt.

Er zijn veel soorten advocaten, zoals strafrecht advocaten, huur-advocaten, bouwrecht-advocaten, etc. Een advocaat arbeidsrecht is een advocaat die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht. Een belangrijk onderdeel van het arbeidsrecht is het ontslagrecht. Een arbeidsrecht advocaat doet ontslagzaken er niet ‘bij’ zoals een algemeen advocaat.  De arbeidsrecht advocaat behandelt voortdurend ontslagzaken en houdt de rechtspraak en literatuur op het gebied van ontslag nauwgezet bij.

De arbeidsrecht advocaat is als arbeidsrechtspecialist daarom bij uitstek geschikt om u te helpen bij uw ontslag. Door zijn ervaring kan hij u vlot en deskundig van dienst zijn en behaalt hij voor u het maximale resultaat.

Bij Ontslagspecialist werken advocaten en juristen die geheel gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht en ontslag. De meeste al meer dan 20 jaar!

Ontslagspecialist werkt voor werknemers en werkgevers in heel Nederland, zodat wij u ook voor een ontslag in Maastricht kunnen helpen met ontslag hulp door een ontslag advocaat.

Bel daarom 0900 -123 73 24 of mail voor hulp door een arbeidsrecht advocaat Maastricht

 arbeidsrecht advocaat maastricht

Daarom ontslagspecialist

  • Specialist in ontslagzaken
  • Ervaren advocaten en juristen
  • Resultaat gedreven, snelle actie
  • Adviseren, procederen, onderhandelen
  • Betaalbare adviezen

Contact informatie:

  0900 1237324
 mail ons icoon

ontslag stel uw vraag

gratisnieuwsbrief

PRIVACY STATEMENT

© 2023 Ontslagspecialist