headermetsterrenv10

Advocaat in Utrecht & Amsterdam - hulp bij ontslag

Ontslagspecialist helpt u met ontslag vergoeding en een ontslag advocaat in Utrecht en Amsterdam

 

Ontslagspecialist behandelt ontslag zaken voor werknemers, werkgevers, ambtenaren en leraren in o.a. Utrecht en Amsterdam . Onze ontslagadvocaten en juristen hebben ieder meer dan 15 jaar ervaring met ontslagzaken.

Doordat onze ontslagadvocaten en juristen zich alleen bezig houden met ontslagzaken, zijn zij gespecialiseerd in hun vak en kunnen zij vaak een beter resultaat voor u bereiken dan een advocaat of vakbondsmedewerker die ontslag 'erbij' doet.        

Ontslagspecialist gebruikt haar expertise om er bij ontslag voor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. De ontslagjurist of ontslagadvocaat van Ontslagspecialist is u graag van dienst.

Bij ontslag heeft de werknemer vaak recht op een ontslagvergoeding en wij zorgen ervoor dat deze zo hoog mogelijk wordt. 

Ontslagspecialist heet niet voor niets specialist. Wij hebben ruime ervaring - bijna 20 jaar!- en een gedegen kennis van zaken. Het bepleiten van een maximale ontslag vergoeding is daarom geen enkel probleem voor ons. Wij doen bemiddeling bij ontslag vergoeding in de Amsterdam , Rotterdam, Utrecht en Den Haag regio's. Bel 0900 123 73 24 of mail


Advocaat voor ontslag Amsterdam Utrecht
 

 

Daarom ontslagspecialist

  • Specialist in ontslagzaken
  • Ervaren advocaten en juristen
  • Resultaat gedreven, snelle actie
  • Adviseren, procederen, onderhandelen
  • Betaalbare adviezen

Contact informatie:

  0900 1237324
 mail ons icoon

ontslag stel uw vraag

gratisnieuwsbrief

PRIVACY STATEMENT

© 2022 Ontslagspecialist