headermetsterrenv10

Advocaat in Rotterdam - hulp bij uw ontslagzaak

U kunt bij uw ontslag in Rotterdam een advocaat of ontslagjurist nodig hebben

 

Ontslagspecialist is een organisatie gespecialiseerd in ontslag. Voor ontslag in heel Nederland kunt u beroep doen op onze expertise. Al meer dan 25 jaar is kennis en ervaring opgedaan . Onze ontslagspecialisten werken voor klanten in heel Nederland Vanzelfsprekend ook voor werknemers en ondernemers in Rotterdam en omstreken.

Rotterdam is een wereldstad: veel bedrijven met veel werknemers. Dat heeft tot gevolg dat ontslag regelmatig voorkomt. Om dit goed voor u te laten verlopen verlenen wij ontslaghulp Met de ontslaghulp van Ontslagspecialist staat u sterk bij iedere vorm van ontslag. Wij leveren een jurist of advocaat voor uw ontslag in Rotterdam. De advocaten en juristen van Ontslagspecialist bieden ook bij ontslag in Rotterdam en omstreken hun diensten aan.

Ontslagspecialist is een ervaren organisatie. Doordat de juristen en advocaten van Ontslagspecialist alleen bezig zijn met ontslagzaken kunnen zij u beter van dienst zijn dat een advocaat of vakbondsmedewerker die zijn aandacht ook op andere zaken moet richten.
Wij behandelen zowel ontslagzaken bij het UWV als bij de kantonrechter. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om ontslag op staande voet, ontslag om bedrijfseconomische redenen, ontslag vanwege onvoldoende functioneren, kennelijk onredelijk ontslag, of ontslag om welke reden dan ook. Bij elk soort ontslag bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn voor het hele land werkzaam. Zo is hulp bij ontslag door een jurist of advocaat voor een zaak die speelt in Rotterdam, Utrecht of Amsterdam geen probleem.

Bel (0900 - 123 73 24 ) of mail voor een kosteloze inschatting van uw zaak.

ontslag advocaat rotterdam

Daarom ontslagspecialist

  • Specialist in ontslagzaken
  • Ervaren advocaten en juristen
  • Resultaat gedreven, snelle actie
  • Adviseren, procederen, onderhandelen
  • Betaalbare adviezen

Contact informatie:

  0900 1237324
 mail ons icoon

ontslag stel uw vraag

gratisnieuwsbrief

PRIVACY STATEMENT

© 2023 Ontslagspecialist