headermetsterrenv10

ontslag ing

 


De ING heeft een ontslag ronde aangekondigd. Vele honderden werknemers zullen worden ontslagen.
De meeste ontslagen zullen vallen bij Nationale Nederlanden, de verzekeringspoot van ING. Maar ook bij de bank zullen arbeidsplaatsen verdwijnen.

Reorganisatie ontslag ING en Nationale Nederlanden

De ontslagen zijn het gevolg van de wens van de ING om kosten te besparen. Ook zou het ontslag noodzakelijk zijn omdat er minder verzekeringen worden verkocht.
Volgens de ING is een ingrijpende reorganisatie onvermijdelijk voor de bedrijfsresultaten.

Sociaal plan bij ontslag

Naar verwachting zal de ING samen met de vakbonden een sociaal plan opstellen. Het sociaal plan heeft onder meer ten doel de gevolgen van ontslag voor de ontslagen werknemers te verzachten door middel van een ontslagvergoeding of outplacement.

Ontslag bij ING, wat betekent dat voor u?

Indien u ontslagen wordt bij ING komt er veel op u af. Uw baan en inkomen staan op het spel. U vraagt zich af waarom kom ik in aanmerking voor ontslag? Kan ik ontslag voorkomen? Waar heb ik recht op? Wie kan mij helpen bij ontslag?

Ontslag hulp van de specialist

De juristen en advocaten van onze organisatie Ontslagspecialist zijn al vele jaren gespecialiseerd in het ontslagrecht. Zij kunnen u helpen met al uw vragen. Zo kunt u door ons laten toetsen of u terecht wordt voorgedragen voor ontslag door de ING, of uw ontslagvergoeding hoog genoeg is, en of uw ww-uitkering veilig is gesteld. Ook kunnen wij uw vaststellingsovereenkomst toetsen aan het Sociaal Plan. In de meeste gevallen kunnen wij u helpen op kosten van de werkgever.

Vragen over uw ontslag bij ING of Nationale Nederlanden? Bel ( 0900 - 123 73 24 ) of mail Ontslagspecialist  voor direct advies. 1e  advies is GRATIS.

ontslag ing bank nationale nederlanden

ing kantoor Rotterdam

Tags:

Daarom ontslagspecialist

  • Specialist in ontslagzaken
  • Ervaren advocaten en juristen
  • Resultaat gedreven, snelle actie
  • Adviseren, procederen, onderhandelen
  • Betaalbare adviezen

Contact informatie:

  0900 1237324
 mail ons icoon

ontslag stel uw vraag

gratisnieuwsbrief

PRIVACY STATEMENT

© 2023 Ontslagspecialist