headermetsterrenv10

Ontslag Volkskrant

Volkskrant.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
 1. Grijp de coronacrisis aan om de luchtvaart te verduurzamen, roept de milieubeweging. Niet met heffingen en toeslagen die lage inkomens uit de lucht houden, vindt Easyjet-topman Johan Lundgren. ‘40 euro niet veel voor een vlucht? Dat ligt er maar aan aan wie je het vraagt.’
 2. Winnaar: Marco Roeleveld – Alfen Deint mee op groene golf
 3. Alleen al de suggestie van crisis beroert de huizenprijzen in de meeste gevallen. Maar de coronacrisis die zich toch echt doet voelen in een groot deel van de economie, heeft tot nu toe verbazend weinig effect op de woningmarkt.
 4. In februari 1971 lanceerde Albert Heijn zijn Miro-concept – een nieuwe keten hypermarkten waar naast de traditionele levensmiddelen ook non-food zou worden verkocht: horloges, jurken, televisies, rijwielen, schoenen tot rubberboten aan toe. De allereerste Miro werd of all places in Vlissingen geopend. De tweede kwam in Beek in Zuid-Limburg, een andere uithoek van het land.
 5. Prorail riskeert hoge boetes als het niet snel orde op zaken stelt op Kijfhoek, een groot rangeerterrein voor goederentreinen waar onder meer gevaarlijke chemicaliën overheen gaan. De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) heeft een dwangsom opgelegd omdat Prorail te lang zou wachten met de vervanging van versleten sporen, wissels en railremmen.
 6. Ik ga in september studeren en moet nu op zoek naar een kamer. Ik begrijp dat dat moeilijk wordt, maar toch: wat moet ik weten en doen om teleurstellingen te voorkomen?
 7. Dit jaar gaan de huizenprijzen nog met 6 procent omhoog, maar in 2021 zullen ze met 2 procent dalen. Die voorspelling doen de economen van ABN Amro, op Rabobank na ’s lands grootste aanbieder van hypotheekleningen.
 8. Bedrijven die willen samenwerken voor een schoner milieu, hoeven geen boetes te vrezen, zegt Martijn Snoep, baas van consumentenwaakhond ACM.
 9. Behoort u tot de Nederlanders die de stoom uit de oren komt bij termen als ‘ECB’, ‘negatieve rente’ en ‘kwantitatieve verruiming’? Stel u dan voor dat de Europese Centrale Bank afgelopen maart niks had gedaan. Dat zij het had gelaten bij een summiere verklaring dat het niet aan centrale bankiers is om de coronacrisis te bestrijden.
 10. Miljardairs zijn het schuim der natie. ‘Ze zouden niet mogen bestaan’, verzuchtte Bernie Sanders, de man die tot twee keer toe met een links programma een vergeefse gooi deed naar het presidentschap. Maar het aantal miljardairs – crisis of geen crisis – neemt alleen maar toe.

Daarom ontslagspecialist

 • Specialist in ontslagzaken
 • Ervaren advocaten en juristen
 • Resultaat gedreven, snelle actie
 • Adviseren, procederen, onderhandelen
 • Betaalbare adviezen

Contact informatie:

© 2020 Ontslagspecialist