KLIK HIER VOOR EERSTE ADVIES

headermetsterrenv10

Ontslag Volkskrant

Volkskrant.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
 1. Steeds vaker worden ook bij zakelijke conflicten mediators ingezet. Minister Sander Dekker van Rechtsbescherming hoopt de ‘wildgroei’ over de hele breedte te kanaliseren. Maar waarom gebruik je een bemiddelaar? ‘Procederen is vaak een ramp.’
 2. De angst voor verder oplaaiende handelsconflicten, energietransitie en sociale onrust zullen de groei van de wereldeconomie dit jaar remmen. Hiervoor waarschuwt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in zijn halfjaarlijkse vooruitzicht World Economic Outlook.
 3. Datacenters kunnen veel zuiniger worden als de servers in de spaarstand worden gezet als ze geen werk verrichten. Dat blijkt uit een experiment en wordt verder onderzocht in datacenters rond Amsterdam.
 4. Een generaal op het ministerie van Economische Zaken zou niet misstaan. Sinds kort ligt Nederland in de frontlinie van de wereldwijde handelsoorlog die agressor Donald Trump is begonnen met een aanval op China.
 5. De opa van de huidige topman haalde nog vodden op met zijn bakfiets. Nu is Kras Recycling een van de grootste afvalbedrijven van Nederland. De basis is en blijft Volendams, en Kras is dus ook de naamgever van het stadion van de lokale FC.
 6. Het is een schrikbeeld voor de luchtvaartsector en het bedrijfsleven: een rem op Schiphol. Maar wat gebeurt er als het aantal vluchten op de nationale luchthaven met 100 duizend zou afnemen? Het kabinet wil het antwoord op die vraag niet geven. De Volkskrant pakt de handschoen op.
 7. Vechten terwijl je elkaar omhelst. En slaan, maar niet hard genoeg om onherstelbare schade aan te richten. Dat zijn de steekwoorden in Beijing voor de omgang met de Verenigde Staten na de ondertekening van het handelsakkoord van woensdag.
 8. Voor het eerst meer dan 9 miljoen werkenden, kopte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) deze week. Door de groei van de werkgelegenheid in de afgelopen maanden, springt Nederland het nieuwe decennium in met een recordaantal mensen met werk. Hoera?
 9. Op de automaat landen konden vliegtuigen al, nu is er ook geen piloot meer nodig om een toestel van de grond te krijgen. Airbus heeft met succes een proef gedaan, waarbij voor het eerst een commercieel passagiersvliegtuig – een A350 1000 – louter op visuele waarneming opsteeg.
 10. Amazon gaat het aanbod van producten in zijn nu praktisch lege Nederlandse webwinkel uitbreiden. Dat blijft niet zonder gevolgen, waarschuwen marktonderzoekers. We moeten ons schrap zetten voor nóg legere winkelstraten.

Daarom ontslagspecialist

 • Specialist in ontslagzaken
 • Ervaren advocaten en juristen
 • Resultaat gedreven, snelle actie
 • Adviseren, procederen, onderhandelen
 • Betaalbare adviezen

Contact informatie:

© 2020 Ontslagspecialist

Contact