headermetsterrenv10

Review plaatsen
John
24-03-2022, 17:16
een zeer, zeer snelle en duidelijke reactie van mr Geradts ontvangen. Echt Ik ben echt bijzonder tevreden of deze snelle en goede service
Marieke
24-01-2022, 20:35
Een reactie binnen een paar uur over een vaststellingsovereenkomst. Super geholpen.
Van der Vllot
02-12-2019, 10:44
Goed geholpen bij een dreigend ontslag als chauffeur. Ben nu weer lekker aan het werk
Jasper, IT specialist
28-02-2018, 09:52
Ik ben nu voor de 3e keer bijgestaan ivm een aankomend ontslag met ontslagsvergoeding. Ik ben zeer tevreden over de vakundigheid en assitentie. Ik zou iedereen aanraden om contact op te nemen met de ontslagspecialist in dit soort gevallen.
Bierlee
02-01-2018, 09:40
Goede adequate hulp bij mijn vaststellingsovereenkomst. Veel dank daarvoor.
anonieme manager inkoop
28-08-2017, 16:36
Ik heb uw hulp als zeer prettig en professioneel ervaren. Nog veel dank
Guest
02-06-2016, 20:34
Ik was zeer boos dat ik zomaar op straat gezet leek te worden. Met uw hulp heb ik ontslag weten te voorkomen. Ik werk nu weer met plezier.
Annemiek Borremans
02-06-2016, 16:51
De vaststellingsovereenkomst is nu rond met behulp van uw goede raad en daad.
Tom van Nood
13-05-2016, 11:45
Dank voor het goede resultaat. Ik heb uw hulp als zeer prettig ervaren
Bonny Wue
04-04-2014, 13:08
Geachte meneer Jaarsveld,

Hierbij wil ik u hartelijk danken voor uw hulp in mijn arbeidsconflict. Zonder uw hulp zou ik zonder meer tot gehakt gemaakt kunnen worden door de werkgever, omdat ze ongetwijfeld keihard en meedogenloos was en nog steeds is, dan zou ik bij me eentje nooit tegenaan kunnen vechten, laat staan het winnen ervan. Hierdoor is mijn dankbaarheid en waardering naar u toe des te groter!
Mau
28-03-2014, 08:42
Geachte mr Geradts

Ik wil u en uw collega's graag bedanken voor het bijstaan en professionele hulp.

mvg
Jan
20-03-2014, 12:51
In november 2013 wilde mijn ex-werkgever mij ontslaan en een bedrag meegeven ver onder de kantonrechtersformule en de vakantiedagen niet uit betalen. Ik moest tekenen anders gingen ze meteen naar het uwv. Ondanks dit gedreig naar de ontslagspecialist gegaan. En met hun hulp bijna het bedrag gekregen waar ik recht op had. Mijn dank hiervoor.
Guest Robert van Houten
28-02-2014, 11:30
Geachte heer van Jaarsveld,

Hierbij dank ik u hartelijk voor de snelle en professionele hulp.
Mijn werkgever kwam geheel onverwachts met een vaststellingsovereenkomst om mijn arbeidscontract te beëindigen, dankzij uw hulp heb ik een hogere ontslagvergoeding en betaling van vakantiedagen gekregen.
Job Mulder
27-02-2014, 20:07
Geachte mevrouw Schulte, beste Annemarieke,

Ik ben blij dat ik door uw bemiddeling, juridische kennis en stevige inzet het arbeidsgeschil met mijn werkgever heb kunnen oplossen. Ik ben erg tevreden met het behaalde resultaat.
Annie Postma
24-02-2014, 12:30
Ik werd op staande voet ontslagen voor een bedrag van ongeveer twee euro, tevens had mijn werkgever mij onder druk een gedicteerde verklaring laten schrijven en tekenen waar door mijn recht op ww uitkering niet mogelijk was , deze verklaring is door de ontslag specialist terug gedraaid, waardoor ik nu wel recht heb op een ww uitkering, tevens heeft de ontslag specialist een positief getuigschrift en een vaststelling overeenkomst van 4 maanden voor mij veilig kunnen stellen, waar door mijn toekomst toch zeker is gesteld. hier voor wou ik u en uw medewerkers nog hartelijk bedanken voor jullie hulp en inzet.
Ariane de Groot
28-11-2013, 10:05
Ik heb het contract getekend en het geld ontvangen. Dank voor uw hulp en de prettige samenwerking
Mevrouw Termaaten, Gouda
10-09-2013, 18:08
Via deze weg wil ik uw juristen Nathalie Gerardts en Mr Geuljans hartelijk bedanken voor de geboden hulp. Ik heb deze hulp als zeer prettig ervaren in mijn onzekere situatie. Het arbeidsgeschil is uitstekend opgelost. Ik kan nu weer aan leuke dingen denken. Nogmaals mijn dank. Ik kom binnenkort langs met een bloemetje.
De heer Metternich te Groningen
21-08-2013, 19:56
Ik wil u hartelijk bedanken voor de goede hulp die ik kreeg toen mijn werkgever mijn arbeidsovereenkomst wilde beëindigen met een vaststellingsovereenkomst. U adviseerde mij de overeenkomst niet te ondertekenen en heeft via onderhandelingen mijn ww-uitkering en ontslagvergoeding veilig gesteld.
Leo Boskamp, Leiden
14-06-2013, 20:22
Mijn jurist, mr Stephan Geuljans, heeft mij met hand en tand verdedigd toen de school waar ik als leraar werk mij dreigde te ontslaan, omdat ik in mijn vrije tijd een amoureuze verhouding zou hebben met een collega. Het ontslagbesluit was feitelijk al genomen. Tijdens de hoorzitting heeft Stephan mijn zaak zo goed bepleit dat het ontslag werd ingetrokken.
De heer Steegman, Zaandam
21-03-2013, 12:35
Wat mij het meeste van uw diensten is bijgebleven is de goede communicatie en de professionele aanpak door uw kantoor. Ik kwam bij u in verband met een dreigend ontslag vanwege mijn alcoholverslaving. Mijn baas had voor mijn ontslag voorgesteld met wederzijds goedvinden uit elkaar te gaan, waarbij ik Euro 24.000 zou meekrijgen. Mijn rechtsbijstandverzekeraar adviseerde mij dat bedrag te accepteren. Het zat mij echter niet lekker, gezien mijn lange diensttijd. Ik heb u daarom benaderd voor een ‘second opinion’. U wist mij te vertellen dat alcoholisme een ziekte is en dat zieke werknemers extra ontslagbescherming verdienen. Nadat u een aantal zeer sterke brieven had geschreven aan mijn baas, is de zaak opgelost met een vergoeding van Euro 76.000. Ik werk nu weer ergens anders en de ontslagvergoeding is een leuke aanvulling op mijn pensioen.
Louman, aannemersbedrijf te Rotterdam
03-02-2013, 10:18
Wij zijn werkgever in een conjunctuurgevoelige branche. De ene keer is er volop werk, de andere keer te weinig. We moeten daarom regelmatig afscheid nemen van werknemers om ‘bedrijfseconomische redenen’. Wij maken daarbij gebruik van de dienstverlening van Ontslagspecialist. Zij weten precies hoe een ontslagverzoek naar het CWI of de kantonrechter eruit moet zien. Ook in gevallen dat een werknemer onvoldoende zou presteren, of iets doet
wat niet door de beugel kan, hebben wij goede ervaringen met de juristen van Ontslagspecialist. Zij zijn altijd voor ons bereikbaar met goede adviezen en hebben ons nog nooit teleurgesteld
Mevrouw van Vliet-Houtman, Uithoorn
27-08-2012, 19:08
Ik werkte met veel plezier vanaf mijn 18e bij een bloemenexporteur te Aalsmeer.
Toen ik 54 was heeft mijn werkgever ontslag bij het CWI aangevraagd om bedrijfseconomische redenen. Ik heb toen mr Edwin van Jaarsveld van Ontslagspecialist ingeschakeld voor ontslag hulp. Een ontslagvergunning kon niet worden voorkomen, want het ging bij mijn werkgever echt financieel slechter. Omdat mijn werkgever maar een zeer geringe ontslagvergoeding aanbood, heeft mr van Jaarsveld mij geadviseerd een procedure bij de kantonrechter te starten. Dat is succesvol verlopen. De kantonrechter vond een ontslagvergoeding van Euro 94.000 op zijn plaats. Dankzij de inzet en goede rechtskennis van Ontslagspecialist heb ik dit prima resultaat bereikt. Hulde!
Johan de Ruijter, Alkmaar
11-05-2012, 23:45
Ik was pas 2 jaar werkzaam toen ik een burn out kreeg. Ik kreeg die burn out omdat ik mij altijd meer dan 100% voor de werkgever inzette, veel overuren maakte en ook in het weekend regelmatig doorwerkte. Het komt dan heel hard aan als je werkgever je wilt ontslaan en daarbij zelfs aanvoert dat je niet zo goed zou functioneren. In deze moeilijke situatie kwam ik bij mr van Jaarsveld van Ontslagspecialist. Ik vroeg hem op voorhand of hij voldoende tijd en expertise had voor deze zaak en deontslagregels. Dat bleek gelukkig het geval te zijn. Hij heeft echt de tijd genomen voor mijn zaak en altijd veel interesse gehad. De zaak is ook goed opgelost. Ik kreeg voldoende ‘time out’ om te herstellen, waarna ik onder minder belastende omstandigheden het werk kon hervatten. Ik werk nu weer met veel plezier.
Mevrouw Uitenboogaard, Utrecht
14-10-2011, 18:44
Hierbij wil ik aangeven dat ik zeer goed geholpen ben door Ontslagspecialist. Ik had gesolliciteerd bij een werkgever in de automatiseringsbranche. Ik ben aangenomen en had de arbeidsovereenkomst getekend thuis liggen. Net voordat ik moest beginnen liet de werkgever mij weten dat hij moest bezuinigen en dat hij gebruik maakte van de in de arbeidsovereenkomst opgenomen proeftijd om niet met mij verder te gaan. Een hele nare situatie, omdat ik net afscheid had genomen van mijn vorige baan.
Mr Nathalie Geradts van Ontslagspecialist kwam tot de voor mij gelukkige conclusie dat een proeftijd van 2 maanden in mijn geval niet mocht, zodat de proeftijd niet gold en ik dus niet met behulp van die proeftijdafspraak ontslagen kon worden. Mr Geradts heeft hierover met de werkgever onderhandeld met als resultaat dat ik volledig schadeloos ben gesteld.
De heer Thijssen, Den Haag
15-09-2011, 17:25
Recentelijk heeft u mij geholpen met mijn ontslagzaak. Ik ben zeer tevreden over de geboden hulp. De jurist was erg betrokken en goed thuis in het ontslagrecht. Hij voelde goed aan dat ik niet lang wilde procederen, maar de zaak opgelost wilde hebben. Die oplossing is ook vlot gekomen en naar alle tevredenheid. Ik heb zelfs niet naar uw kantoor hoeven te komen. De communicatie verliep via telefoon en e-mail, u was daardoor altijd bereikbaar. Mijn cijfer: een dikke 10.
De heer A. van den Berg, Zaandam
31-07-2011, 12:54
Door een ruzie op mijn werk die flink uit de hand liep was ik op staande voet ontslagen. Ik had mij bij die ruzie misdragen, dus kon ik mij voorstellen dat mijn baas deze zware maatregel nam. Maar toch moest ik tegen het ontslag ingaan, want ik had geen baan en geen recht op ww. Gelukkig durfde Ontslagspecialist het risico aan om op No Cure No Pay basis een procedure tegen mijn baas te beginnen. Zonder de mogelijkheid van No Cure No Pay had ik dat zelf niet aangedurfd. Uiteindelijk kreeg de jurist van Ontslagspecialist het na twee procedures voor elkaar, dat ik recht kreeg op ww en zelfs nog een ontslagvergoeding.
H.J. Singh, Amsterdam
26-01-2011, 13:25
Ontslagspecialist heeft mij geholpen in een zeer lastige situatie. Ik was zo dom geweest om in een emotionele bui een brief te ondertekenen waarbij ik zelf ontslag nam. Ik verloor daardoor mijn loon en had geen recht op een ww-uitkering. Ontslagspecialist heeft dit terug weten te draaien. Zij konden aantonen dat ik onder druk getekend heb en ik niet goed wist wat ik deed.
Uiteindelijk ben ik met een goede ontslagvergoeding vertrokken en heb ik nu een andere baan. Zonder hulp van Ontslagspecialist zat ik nu in grote financiële problemen.
Sandra Starrenburg, Den Haag
18-05-2010, 21:23
Mevrouw mr Nathalie Geradts. Hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor alles wat je hebt gedaan voor me. Met mij gaat het weer goed. Doe weer leuke dingen en geniet weer.

Doe de hartelijke groeten aan de heer Van Jaarsveld die heeft me ook goed geholpen.

Groetjes.
Mevrouw Kielstra, ambtenaar
08-04-2010, 13:34
Ik ben blij dat ik Ontslagspecialist gebeld heb toen mijn ontslag als ambtenaar bij de gemeente Amersfoort was aangezegd. Ik was daar de rechterhand van een Wethouder. Door privé-problemen functioneerde ik niet goed en de baan was eerlijk gezegd ook te zwaar.
mr Annemarieke Schulte van Ontslagspecialist heeft mij in die situatie uitstekend geholpen. De baan kon ik niet behouden, maar ik kreeg een andere aanstelling. De nieuwe aanstelling was een vaste, terwijl mijn oude slechts tijdelijk was. Het nieuwe werk bleek ook leuker en veel beter bij mij te passen. Ik ben er met behulp van Ontslagspecialist alleen maar beter van geworden. Hoewel ik hoop in de toekomst geen beroep meer te hoeven doen op jullie kantoor, zal ik zeker bij u terugkeren indien dat nodig is. Ik beveel mijn vrienden en kennissen jullie professionele ontslag hulp van harte aan.
Arnold Schoenmaker, Rotterdam
02-03-2010, 14:42
Ik ben erg goed geholpen door mr Geradts van Ontslagspecialist toen mijn werkgever zijn bedrijf verkocht. De nieuwe eigenaar van het bedrijf wilde mij ontslaan zonder een vergoeding. mr Geradts heeft een hoge ontslagvergoeding kunnen regelen op basis van mijn lange dienstverband bij mijn vorige werkgever.

Daarom ontslagspecialist

  • Specialist in ontslagzaken
  • Ervaren advocaten en juristen
  • Resultaat gedreven, snelle actie
  • Adviseren, procederen, onderhandelen
  • Betaalbare adviezen

Contact informatie:

  0900 1237324
 mail ons icoon

ontslag stel uw vraag

gratisnieuwsbrief

PRIVACY STATEMENT

© 2023 Ontslagspecialist