headermetsterrenv10

Arbeidsrecht advocaat Arnhem


In Arnhem en omstreken is de arbeidsmarkt in het algemeen goed te noemen. Er zijn ongeveer 100.000 banen bij Arnhemse bedrijven. Vooral de industriële bedrijven en nutsbedrijven doen het goed, de financiële sector helaas wat minder.

Arbeidsgeschillen en ontslag

Als werknemer of werkgever in Arnhem kunt u geconfronteerd worden met ontslag en andere arbeidskwesties. Het is dan raadzaam professionele hulp in te schakelen. De advocaten en juristen van Ontslagspecialist kunnen u informeren en bijstaan.

Wat kunnen onze arbeidsrecht advocaten en juristen in Arnhem voor u doen?

Er zijn veel soorten advocaten met velerlei specialismen, zoals huurrecht advocaten, bouwrecht-advocaten, strafrecht advocaten, enzovoorts. Een advocaat arbeidsrecht is een advocaat die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht. Een belangrijk onderdeel van het arbeidsrecht is het ontslagrecht. Een arbeidsrecht advocaat doet ontslagzaken er niet ‘bij’ zoals een algemeen advocaat.  De arbeidsrecht advocaat behandelt voortdurend ontslagzaken en houdt de rechtspraak en literatuur op het gebied van ontslag nauwgezet bij.

Een arbeidsrecht advocaat is een ware specialist en kan u daarom bij uitstek goed helpen bij uw arbeids- of ontslagzaak. Dankzij zijn of haar ruime ervaring bereikt u het maximale resultaat. 

Waarom Ontslagspecialist?

Bij Ontslagspecialist werken advocaten en juristen die geheel gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht en ontslag. De meeste al meer dan 20 jaar!

Ook in Arnhem kunt u terecht bij onze specialisten. Wij kunnen u dan ook helpen met een gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat of jurist in uw buurt. Wij hanteren daarbij betaalbare tarieven die vaak lager zijn dan andere aanbieders van rechtshulp.

Vraag rechtshulp aan arbeidsrecht advocaat of ontslag advocaat te Arnhem

Dus zoekt u een arbeidsrecht advocaat of jurist in Arnhem of omgeving, bijvoorbeeld voor uw ontslagzaak?, bel 0900 -123 73 24 of mail voor hulp. Eerste advies is veelal Gratis. Zie voor de Engelse versie van deze webpagina: Labour Law Lawyer.

arbeidsrecht advocaat arnhem

Daarom ontslagspecialist

  • Specialist in ontslagzaken
  • Ervaren advocaten en juristen
  • Resultaat gedreven, snelle actie
  • Adviseren, procederen, onderhandelen
  • Betaalbare adviezen

Contact informatie:

  0900 1237324
 mail ons icoon

ontslag stel uw vraag

gratisnieuwsbrief

PRIVACY STATEMENT

© 2022 Ontslagspecialist