KLIK HIER VOOR EERSTE ADVIES

headermetsterrenv10

U bent geschorst door uw werkgever en gaat daarmee niet akkoord. Versterk uw positie en stuur een protestbrief tegen uw schorsing.

Onze juristen stelden een juridisch correct model protest brief tegen schorsing voor u op.  U kunt deze voorbeeldbrief tegen schorsing bij ons bestellen voor slechts € 24,50 Inclusief btw).  De voorbeeldbrief wordt geleverd in een bewerkbaar Word-model, zodat u de brief aan uw specifieke situatie kunt aanpassen.

€0.00

U bent werknemer en op staande voet ontslagen. U vindt het ontslag niet terecht. Bestel dan onze model protestbrief waarbij u protesteert tegen het ontslag op staande voet en waarbij u loondoorbetaling claimt en zich beschikbaar houdt voor werk. De voorbeeldbrief wordt geleverd in een bewerkbaar Word-bestand. Let op: als werkgever het ontslag niet intrekt dient uw zaak binnen 2 maanden na ontslag aan de rechter voorgelegd te worden, waarbij onze Ontslagspecialisten u kunnen helpen.

€24.50

Voorbeeldbrief: Aanzegging voortzetten arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Werkgevers zijn tot deze aanzegging verplicht om een schadeclaim van werknemer te voorkomen. Bestelling van deze brief geeft naast het Word-document bovendien recht op 10 minuten GRATIS advies gegeven door een gespecialiseerd arbeidsjurist

€24.50

Model brief aanzeggen einde arbeidsovereenkomst bepaalde tijd. Werkgevers zijn tot deze aanzegging verplicht om een schadeclaim van werknemer te voorkomen.

€24.50

Aan ontslag op staande voet worden strenge juridische eisen gesteld. Met deze juridisch correcte voorbeeld brief kunt u een werknemer die een dringende reden voor ontslag geeft op de juiste wijze op staande voet ontslaan.

€24.50

Als werkgever kunt u met behulp van dit model op een juridisch correcte wijze aan werknemer een officële (laatste) waarschuwinggeven voor gedrag dat u niet accepteert.

€24.50

Daarom ontslagspecialist

  • Specialist in ontslagzaken
  • Ervaren advocaten en juristen
  • Resultaat gedreven, snelle actie
  • Adviseren, procederen, onderhandelen
  • Betaalbare adviezen

Contact informatie:

© 2020 Ontslagspecialist

Contact