KLIK HIER VOOR EERSTE ADVIES

headermetsterrenv10

Ontslag Volkskrant

Volkskrant.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
 1. Documentairemaker Geertjan Lassche liep twee jaar mee in een bouwput in Rotterdam. Een keiharde wereld, waar het groeiend aantal buitenlandse arbeiders de communicatie bemoeilijkt: ‘Your lucht alcohol. Not do it.’
 2. Als ik mijn kleinkind geld schenk, kunnen de ouders daar dan over beschikken? Of mag alleen het kleinkind dat zodra hij 18 wordt?
 3. De Volkskrant meldde deze week dat de voetbaltoto weer floreert. Het is net of de verkoop van waswringers is geëxplodeerd. Of die van zwart-wittelevisies. De toto leek een archaïsche erfenis uit de tijd dat alle betaaldvoetbalclubs nog op zondagmiddag speelden en Frits van Turenhout de uitslagen voorlas om half vijf.
 4. Hoewel de consument het heus wel wenst, biedt 91 procent van de honderd populairste webwinkels in Nederland nog geen ‘green delivery’ – relatief milieuvriendelijke bezorging – aan.
 5. De VS hebben dinsdag de benoeming van nieuwe rechters in de beroepscommissie van de wereldhandelsorganisatie definitief geblokkeerd. Hiermee houdt die op te bestaan en dat betekent dat de WTO niet langer in hoger beroep bindende uitspraken kan doen in handelsgeschillen. Feitelijk is deze nu gedegradeerd tot papieren tijger.
 6. De meest winstgevende oliemaatschappij ter wereld, het Saoedische staatsoliebedrijf Aramco, is vanaf woensdag genoteerd aan de Tadawul, de Saudische aandelenbeurs in Riyadis. Het is de grootste beursgang aller tijden, maar een minder groot succes dan van tevoren gedacht.
 7. Mocht Boris Johnson donderdag met vlag en wimpel de verkiezingen winnen en zijn Brexit-plan door het Lagerhuis krijgen, dan kan de Europese Unie hem een rekening sturen waarover nog weinigen hebben nagedacht.
 8. De Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli), een belangrijke adviseur van de regering, komt vandaag met een rapport waarin het de rijksoverheid adviseert hoe de transitie naar een duurzame economie vorm moet worden gegeven. Pakt de overheid het goed aan? De belangrijkste feiten uit het rapport op een rij.
 9. DPG Media koopt voor 460 miljoen euro Sanoma Nederland, uitgever van bladen en eigenaar van Nu.nl. Zo ontstaat het grootste uitgeverijbedrijf in de Nederlandse geschiedenis. Is dat goed nieuws, en is deze stap logisch? Vijf vragen over deze overname.
 10. Net verschenen: de Bosatlas van de duurzaamheid. Draagt dat ook bij aan duurzaamheid?

Daarom ontslagspecialist

 • Specialist in ontslagzaken
 • Ervaren advocaten en juristen
 • Resultaat gedreven, snelle actie
 • Adviseren, procederen, onderhandelen
 • Betaalbare adviezen

Contact informatie:

© 2019 Ontslagspecialist

Contact